AKTUELNO

Ako osećate da nešto među vama nije u redu...

Privatna istražiteljka iz Australije Hani Poter gostovala je na radiju i podelila svoje iskustvo u "hvatanju“ preljubnika.

Ona kaže kako se nikad ne nabacuje muškarcima da bi ih uhvatila u preljubi već testira hoće li se oni nabacivati njoj. Rekla je kako u većini slučajeva postoji opravdan razlog zbog kojeg njeni klijenti sumnjaju u vernost partnera, ali bilo je slučajeva i sa srećnim završetkom.

- Neki muškarci odmah spomenu u razgovoru kako imaju ženu i decu i vidim da to nikad ne bi prokockali. Za mene nema boljeg osećaja nego kad se javim klijentu i javim da nema oko čega da brine - navela je ona.

Poterova je otkrila tri najčešća znaka prevare na koje bi trebalo da pripazite ako imate sumnje u vernost partnera.

Mobilni

Hani kaže da je mobilni prva stvar na koju morate da obratite pažnju, a zavisno od toga na koji ga način vaš muškarac koristi može otkriti da li nešto mulja.

- Velike su šanse da vas partner vara ako krije telefon od vas, pazi da ne vidite šta je na njemu i redovno briše sadržaj -

Laganje o tome gde je bio

Ako uhvatite partnera u laži oko toga gde je bio ili gde ide često, radi se o sastancima s ljubavnicom.

Osećaj

Intuicija je moćna stvar. Ako imate osećaj da nešto nije u redu, svakako bi trebalo da porazgovarate sa svojim partnerom. Ako on ili ona odjednom provode više vremena na poslu i to vas zabrinjava, svakako bi trebalo da podelite brige sa svojom boljom polovinom.

#Prevara

'