AKTUELNO

Muškarci, iskoristite ove savete i "uhvatite" devojku koju toliko dugo želite!

PRVO PRIJATELJI, PA LJUBAVNICI

Ponekad se prijateljska zona isplati, budući da istraživanja Univerziteta u Teksasu otkrivaju da je najbolje upoznate devojku pre nego što je pitate da izađete, jer će vas to učiniti mnogo atraktivnijim i njoj simpatičnijim.

U toku studije, procenjivao se stepen atraktivnosti parova, koji su počeli da izlaze brzo nakon upoznavanja. Ali parovi koji su bili prvo prijatelji pre nego što su postali ljubavnici imali su izraženije i dosta drugačije rezultate u studiji.

Drugim rečima, par ljudi prosečnog izgleda mogu da počnu da se zabavljaju odmah nakon upoznavanja.

Ali obični momak iz kraja i seks bomba, ipak treba da se druže nekoliko meseci pre nego što pokušaju sa romansom.

DOZVOLITE DA VAŠ PROSEČAN IZGLED ZASENE VRLINE

- Ciljanje na produžetke uključuje niz drugih faktora i daje vam šansu da pokažete svoj ubilački šarm i ličnost, da zasijate i promenite nečiju površnu percepciju na osnovu izgleda - kaže autor studije Lusi Hant.

Što je više poznajete, više ćete joj se dopasti, jer će imati priliku da vas bolje upozna i da joj postanete atraktivni (bez obzira na prosečan izgled).

U međuvremenu, ostanite u igri i posmatrajte i druge devojke, jer ne želite da se vežete i čekate na vezu, do koje možda neće ni doći.

Prema studiji, ako je prošlo više od 17 meseci, a uzajmna privlačnost se nije sasvim razvila, možda je vreme da krenete dalje.

#Ljubav

'