AKTUELNO

Ako ste ambiciozni što se tiče seksualnih odnosa i želite da isprobate što više sa vašim parterom, ili vam je dosadilo da uvek isprobavate jedno te isto, onda ste na pravom mestu.

U ovim pozama ćete sigurno uživati. Da li ćete ih isprobati za neki poseban datum, ili sledeći put kada budete imali seks, apsolutno je nebitno, jer ćete se osećati kao na “sedmom nebu”.

Klackalica

Ovo je jedna zabavna poza koja obezbeđuje duboku penetraciju i samim tim ogromno zadovoljstvo. Vaš partner treba da sedne na ivicu kreveta, sa stopalima na podu. Sedite u njegovo krilo i uhvatite ga za obe ruke (držite se tako), a zatim se lagano nagnite unazad. Zajedno se ljuljuškajte tako da napravite zajednički ritam.

“Pad muškarca”

Da biste oborili partnera sa nogu, recite mu da legne tako da mu noge budu uz naslon sofe (leđa i glava treba da budu na delu za sedenje). Opkoračite ga, a zatim se jednom rukom prdržavajte za njegove noge radi balansa. Druga ruka je slobodna pa je možete upotrebiti za dodatnu stimulaciju.

Unapređena kaubojska poza

Vaš partner treba da legne na leđa, a vi da ga opkoračite kao u standardnoj kaubojka pozi, s tim što ćete jednu nogu ispraviti, a drugu saviti kao u niskom startu. Odatle možete diktirati tempo, ali i svoje rastojanje – može se držati na laktovima, šakama ili u potpunosti leći preko partnera za dodatnu nežnost. Saznajte OVDE koja hrana utiče na seks.

#Seks

'