AKTUELNO

Problem koji ima ova žena nije nimalo naivan.

Trudnica se na Reddit-u požalila kako želi da se razvede od muža zbog imena koje hoće da da njihovoj budućoj ćerki. Njegova odluka je povredila do srži, a ovo je njena priča.

23-godišnjakinja je sedam meseci trudna s prvim detetom, ali par ne može da se dogovori oko imena. Njen suprug, godinu dana stariji od nje, rekao joj je kako će on dati ime bebi, a ona izabrati ime za drugo dete. Ipak, ona je poludela zbog imena koje je predložio.

Naime, odabrao je ime koje je jako slično imenu njegove bivše, za koju tvrdi da je "najviše voleo". Mlada žena kaže i kako joj je ta njegova bivša stvorila puno problema na početku veze, zbog čega je toliko razočarana muževim insistiranjem da razmišlja o razvodu.

Za savet se obratila korisnicima "Reddita".

- Zabavljali smo se godinu dana i u braku smo dve godine. Ostala sam trudna pre sedam meseci i nedavno smo počeli da raspravljamo o imenu za bebu. Otkako je saznao da će roditi devojčicu, želi da joj da ime svoje bivše - počela je svoju ispovest.

- To nije bilo koja bivša, već ona s kojom je bio najduže i koju je najviše voleo. Na početku naše veze već smo imali problema zbog nje, ali preselila se i naši su problemi nestali. Zaista ju je voleo i to nikad nije skrivao od mene, ali mislila sam da je gotovo kad se odselila - objašnjava.

- Sad mi je jasno dao do znanja da želi da beba nosi to ime i da ja mogu da odaberem ime za drugo dete - dodaje.

- Kad sam ga pitala zašto toliko želi to ime rekao mi je da je to što mu veza s bivšom nije uspela, ne znači da ne želi da zadrži nešto što ga podseća na nju - razočarana je mlada žena.

- On ne razume koliko to utiče na mene i neprestano mi govori da su to samo hormoni - dovršava.

- Je li još uvek zaljubljen u bivšu ili je normalno da želi NAŠE dete da nazove tako? Hvala - napisala je za kraj.

Više hiljada ljudi je komentarisalo ovu objavu, a mnogi su joj poručili da ima pravo da bude ljuta i razočarana. Neki su je čak podržali u nameri da se razvede.

#Beba

#Dete

#Ljubav

#Porodica

'