AKTUELNO

Dugo ste u vezi, možda čak i zajedno živite, ali on nikako da vas zaprosi?

Pitate se kada će se konačno odlučiti na taj korak, korak više u vašem odnosu? Odlučiće se ali tek kada mu nešto "klikne", pokazuje nedavno sprovedeno istraživanje.

Muškarci čekaju pravi trenutak kako bi se oženili. U stvari oni ne znaju kada će i da li će uopšte taj trenutak doći. Razmislite da li želite da čekate nešto što možda nikada nećete ni dočekati. Odluka je na vama.

Sigurno znamo neke parove koji su dugo bili u vezi, a ipak umesto da se venčaju oni su raskinuli. Brak je veliki i važan korak i za žene i za muškarce. Kada muškarac shvati da za njega nije ipak spreman ni posle toliko vremena u vezi, on odlazi. On neće da se ženi po svaku cenu. Nema problem da bude i neženja. Žena sa druge strane ipak može da se uda i samo zato što "je došlo vreme za to".

Svako ima svoje vreme. Neko je spreman za brak u dvadesetim a neko nije ni u tridesetim. Da li je uopšte važno koliko godina imate? Zar nije najvažnije da nađete pravu osobu? Uz pravu osobu, vreme je uvek pravo.

Nikada nemojte da stupate u brak iz pogrešnih razloga. Godine su samo broj. Sačekajte pravu osobu pa makar ona došla i u četrdesetim. Život je jedan, ne traćite ga kraj osobe koja vas ne usrećuje.

#Brak

#Muškarac

'