AKTUELNO

Nanošenje parfema zahteva određenu veštinu i umeće, kako biste osigurali da će se miris istim intenzitetom zadržati na vašoj koži tokom celog dana.

Gotovo svaka žena, već kao devojka je našla parfem, koji je savršeno opisuje i godinama nije odustala od njega. Odnos karaktera jedne žene i njenog parfema je postao legenda, jer miris koji žena nosi na svojim ramenima svima jasno do znanja stavlja, ko je ona zapravo.

Nanošenje parfema zahteva određenu veštinu i umeće, kako biste osigurali da će se miris istim intenzitetom zadržati na vašoj koži tokom celog dana.

Ovo su zlatna pravila nanošenja parfema:

Ne utrljavajte ga - Utrljavanjem parfema na ručnom zglobu, zagrevate kožu, koja tada oslobađa enzime koji menjaju strukturu vašeg parfema. Kako bi miris ostao ne izmenjen i kako biste uživali u svojoj omiljenoj noti, samo naprskajte parfem i ostavite ga da se osuši.

Odlučite se za manja pakovanja - Dugo otvoren parfem, podleže pod uticaj kiseonika i u tom trenutku i kiseonik počinje da uništava mirisne molekule, što takođe dovodi do promene mirisa. Veće su šanse da ćete manje pakovanje parfema brže potrošiti i da ćete dosledno uživati u svom omiljenom mirisu.

Strateški odaberite mesta na koja nanosite parfem - Kako bi na vašem telu miris trajao duže, bitno je da odaberete mesta, na koja ćete naneti parfem. Parfem nanesite na delove tela, izložene vazduhu, a malu količinu možete naprskati i na kosu, tako da ćete svuda oko sebe osećati miris koji vas inspiriše.

#Parfem

#Žena

'