AKTUELNO

Modni kritičari su je već proglasili za zimsku princezu jer je Kejt Midlton ove sezone prava modna inspiracija.

Sudeći po pozitivnim komenatrima, kraj 2018. godine u stilskom smislu, obeležiće vojvotkinja od Kembridža koja je rešila da malo odstupi od svojih uobičanijih kombinacija i isproba vodeće zimske modne trendove. I dok smo navikli da Megan Markl bude smelija i odvažno ponese neki od ključnih komada, ove godine Kejt je u tome dominirala.

U nastavku izdvajamo 3 stajlinga koji vam mogu poslužiti kao inspiracija za kopiranje u prazničnim danima kada želite da ostavite najbolji utisak poput moderne princeze.

Midi karirana suknja

Kada se Kejt pojavila na jednom od humanitarnih događaja u dugoj suknji kariranog dezena osvojila je simpatije svih modnih znalaca, a upravo je jedan ovakav komad više nego poželjan u novogodišnjih danima. Po ugledu na Kejt kombinujte ga uz crni džemper, rolku, košulju i ne zaboravite na tople, duboke čizme.

Zeleni blejzer i pantalone viskog struka

Ukoliko ste pozvani na porodični ručak kod njegovih roditelja ili jednostavno želite da izgledate classy u toku praznika ne možete da pogrešite sa crnim pantalonama viskogo struka, belom majicom i zelenim blejzerom koji će upotpuniti stajling i doneti malo novogodišnje note.

Haljina na tufnice

Romantična, ženstvena, prefinjena haljina do ispod kolena u popularnom dezenu na tufnice je savršena za početak nove godine.

#Kejt Midlton | Kate Middleton

#moda

'