AKTUELNO

Kakve to žene muškarci vole? Naravno, svako ima svoj odgovor na ovo pitanje, ali svi se slažu oko jedne stvari – muškaraci vole uredne žene.

Ali čak i ako imate savršenu kosu i uredne nokte, postoje stvari koje mogu sve pokvariti.

Donji veš

Donji veš mora biti lep, pogotovo ako ga želite pokazati nekome. Donji veš ne mora biti skup ili luksuzan, već čist i nov. Nepoštovanje ovog pravila može da pokvari utisak o vama.

Foto: Pixabay.com

Pocepane čarape ili hulahopke

Čak i ako to nisu rupe, poderane čarape ili hulahopke sa bilo kakvim tragovima u potpunosti ubijaju vašu seksualnost. Ne dozvolite muškarcu da misli da ne vodite računa o svom izgledu.

Odeća na kopčanje koja otkriva grudi

Dugmad koja služi za otkopčavanje bluze i otvara grudi više nego što bi trebalo i drugi slični detalji takođe su stvari koji muškarci stavljaju na crnu listu.

Stvari koje su premale ili prevelike

Nije bitno da li su premale ili prevelike, ako stvar nije u vašoj veličini, neće vam odgovarati. I ako kupite neku stvar u prodavnici zato što vam se dopada, a ne odgovara vam veličina idite kod krojača koji će prilagoditi odeću vašoj figuri.

Foto: Pixabay.com

Stare cipele

Prljave, izlizane, sa oguljenim štiklama ili nekim drugim nedostacima... cipele mogu pokvariti vaš izgled, bez obzira na to koliko je savršen. Obavezno popravite cipele na vreme i takođe ne zaboravite da nosite sunđer ili četkicu sa sobom ako iznenada uprljate cipele na putu.

#Muškarac

#Žena

'