AKTUELNO

Praznici samo što nisu, nekima prilika da se na kraju godine opuste uz dobar film i zavale u kauč.

Većini ljudi je godina turbulentna i proletela je između posla i kuće. Praznici, pored toga što donose radost druženja, donose i radost odmora i opuštanja. Nekima je pravo opuštanje tako što se zavali u fotelju ili krevet, i dobije priliku da možda na kraju godine ima priliku da odgleda film od početka do kraja, u cugu.

Ovo je naša preporuka filmova:

Die Hard

Nakon hrpe akcijskih filmova u 80-ima gde je glavni junak bio apsolutna mačo nabildovana muškarčina ovde smo dobili… pa Brucea Willica. Bez velikih mišića, proćelav, običan momčić. I tamo je da spasi dan. Die Hard je jedan od najboljih u svom žanru.

Batman Returns

Nekima se sviđa više od prethodnika, nekome ne, ali nakon ovog sve do Nolanove trilogije nismo dobili poštene filmove o Tamnom Vitezu.

Gremlins

Tri su pravila što se gremlina tiče: ne smeju na Sunce, ne smeju doći u kontakt s vodom i ne smiješ ih hraniti nakon ponoći.

Lethal Weapon

I za ovu legendarnu franšizu se pročulo da će dobiti svoj nastavak.

Trading Places

Dan Akroyd glumi uspješnog brokera, a Murphy je beskućnik. I onda hirom dokonih bogataša zamijene uloge. Urnebesna komedija, i nema teorije da se danas snimi nešto tome nalik.

#Film

'