AKTUELNO

S vremena na vreme se u sezonama pojavljuju određeni mirisi koji zalude sve.

Jedan od voćnih mirisa koji nije bio u žiži interesovanja pa najmanje 10 godina, sada se vraća na velika vrata, a u pitanju je višnja.

Pojam “višnja” ušao je u modni rečnik davne 1920. godine i korišćen je kako bi se opisale varijacije boje proizvoda sve od ruževa do laka za nokte. Od tada je napredovao i sada se koristi za mnogo toga više od opisivanja nijansi crvene.

Nakon više od decenije diskriminacije, višnja se vraća na velika vrata u kozmetiku jer joj velike vodeće kompanije iz ove oblasti daju sve više na značaju. Uz svu pažnju koju dobija od proizvođača, višnja počinje da se nalazi u sve više proizvoda.

U velikim prodavnicama i parfimerijama sve više nalazimo proizvode koji u sebi imaju višnju. Zbog toga smo sigurni da je višnja miris koji će nam obeležiti ovu sezonu i ugrejati zimu koja je pred nama.

Kako biste bili u trendu, morate da nabavite kremu za telo, parfem ili sprej za kosu sa mirisom ove aromatične voćke. Za vaš dom, kupite neku mirišljavu sveću sa mirisom višnje i uživajte ove zime u prijatnom voćnom mirisu.

#Parfem

#moda

#višnja

'