AKTUELNO

Odigrajte pametno i novi izgled i linija su zagarantovani!

Kako da izgubim kilograme, kako brzo da smršam, kako da zategnem stomak, kako da… Nastavi niz. Koliko puta si postavila sebi ova pitanja, a Google i internet pitala za odgovor? Ponavljaš li iznova svake godine ovaj postupak isprobavajući neki novi trik za mršavljenje?

Internet jeste prepun saveta i proizvoda koji ti obećavaju sjajne rezultate, ali kada ih primeniš u praksi priča je nešto drugačija – oni jednostavno ne daju nikakve rezultate!

Kada naiđeš na neki savet ili proizvod najbolje je da se što bolje raspitaš o njemu, proveriš da li je zdravo, da li je još nekome pomoglo, šta kažu stručnjaci… Jer su mnogi od njih napravljeni samo kako bi stanjili tvoj novčanik, ali ne i struk!

ZAŠTO TVOJ NOVČANIK MRŠAVI, A TI NE?

Kada u Google ukucaš „mršavljenje“ izlazi pregršt informacija i saveta, a prava umetnost je razložiti činjenice od praznih priča.

Uzevši u obzir to da mnogi ne žele da se odreknu svojih omiljenih slatkiša i loših navika, uradiće sve i poverovati u magična rešenja kako bi zadržali te navike. Istina je da ako ti ne radiš na sebi – ne može ni jedno čarobno rešenje koje se nudi na internetu da ti pomogne.

Neudobni korseti za tanak struk, helanke za mršavljenje, čokoladice bez šećera i kalorija – SVE MI DAJ! Zvuči li ti poznato? Hajde da malo „pričamo“ o tome.

Foto: Promo/Abela Pharm

KORSETI ZA TANAK STRUK

Korseti za mršavljenje i izvajan struk su postali veoma popularni, pogotovo na društvenim mrežama, gde možeš videti mnoge poznate ličnosti koje kače atraktivne slike upravo noseći ovaj magičan pojas za koji tvrde da će da ti pomogne da dođeš do željene figure, da ćeš uz njega izgubiti višak kilograma i da će ti pomoći da smanjiš prekomeran unos hrane.

Hej, pa naravno da nećeš imati potrebu da jedeš kada su ti svi unutrašnji organi pritisnuti. Razmisli samo koliko je uopšte ova metoda zdrava? Pa i nije baš, složićemo se ovde.

S druge strane, da li zaista misliš da sve te poznate ličnosti iza sebe nemaju personalne trenere, nutricioniste i osobe koje se samo bave njihovim fizičkim izgledom, dobar deo njih upravo od toga (svog fizičkog izgleda) i živi.

Sigurno je da svoj izgled nisu prepustili jednom korsetu za mršavljenje!

ZAMENE ZA OBROK

Da, da i ti sigurno imaš neku drugaricu koja zna neku devojku koja je izgubila mnogo kilograma koristeći preparate koji zamenjuju obrok. Uglavnom su to neki čajevi ili šejkovi koji se piju umesto doručka.

Foto: Promo/Abela Pharm

Doručak je ipak najvažniji obrok u toku dana i ipak bi bilo najbolje da ga ne menjaš sa nekim instant napicima koji ti obećavaju da ćeš uneti sve potrebne nutrijente koji ti trebaju za početak dana.

Doručak je ipak najvažniji obrok u toku dana i ipak bi bilo najbolje da ga ne menjaš sa nekim instant napicima koji ti obećavaju da ćeš uneti sve potrebne nutrijente koji ti trebaju za početak dana.

Znamo da je ujutru uvek frka i da je lakše promućkati šejker gore dole i doručak spreman. Međutim, ukoliko se samo malo bolje organizuješ brz, a zdrav doručak sebi uvek stižeš da napraviš!

Nastavak sledi…

Autor: Pink.rs

#Dijeta

'