AKTUELNO

Seksipilna žena u sebi krije jednu dozu inteligencije, šarma, sigurnosti u sebe i svoje kvalitete.

Ipak, pored toga ona se drži nekih pravila koja joj pomažu da postane prava zavodnica kojoj nijedan muškarac ne može lako da odoli!

1. Erotične žene ne ulaze u prebrzo u intimne odnose

Erotična žena je vrlo opuštena i uživa u seksu, ali najradije čeka pre nego što se odluči na intimni čin s novim partnerom, posebno ako želi ozbiljnu vezu i posvećenost. Daleko od toga da su takve žene ograničene nekim pravilima: one jednostavno znaju da brzanje sa seksualnim odnosom ima previsoku cenu.

Poželjne žene vide izlaske kao priliku za upoznavanje. Dok održavaju distancu mogu lakše i pouzdanije da procene one koji samo traže dobar provod. Takve žene nikuda ne žure i ne dozvoljavaju da bilo čija nestrpljivost predstavlja i pritisak na njih.

2. One su strastvene u svemu što rade

Dama koja zrači seksipilom nije zavisna od svog partnera: ne drži se svom snagom za njega. Muškarac čini njen život lepšim, ali on ne predstavlja njen život.

3. One su emocionalno stabilne

Žene koje odlikuje erotičnost i snaga su u velikoj meri stabilne i smirene, te znaju da kontrolišu svoju ljutnju. Poželjne žene znaju da sreća potiče iznutra, nasuprot svim spoljnim izvorima koji ih okružuju.

Zato one stvaraju stabilnost tako što uspevaju da ih različitih izvora zadovolje svoje emotivne potrebe: izlaze s prijateljicama, redovno vežbaju, oslobađaju se stresa različitim relaks tehnikama tako da s partnerom mogu biti tople, nežne, pune razumevanja i ljubavi. Erotične žene znaju da samo uz uravnotežen život mogu imati srećnu i uspešnu vezu.

#Lepota

'