AKTUELNO

Njena prva ljubav opisao je stranu kraljice za koju nismo znali Kamila

Kraljica Kamila danas je jedna od najpoznatijih ličnosti iz kraljevskih piorodica širom sveta. Međutim, iako je sada vidimo u osmoj deceniji njenog života, za ženu koja je zavela sadašnjeg kralja Engleske govorili su da je bila "veoma posebna dama".


Naime, ponovo su "obrnule krug" njene fotografije iz mladosti, a mnogi se prisećaju i šta su govorili za nju, kada je bila mlada.

Prema Kevinu Burku, Kamilin prvi dečko i prva ljubav, Kamila je imala mnogo obožavalaca.


Naime, on je jednom prilikom otvoreno govorio o onoj strani kraljice, koju mnogi nisu znali. Tada je rekao i da je kraljica imala "mnogo muških obožavalaca i da je bila izuzetno popularna". Takođe, što je veoma interesantno, svoju bivšu dragu nije opisao kao "lepotricu, ali je bila izuzetno privlačna i zavodljiva".

Kamila je počela da izlazi kada je bila tinejdžerka i, kako su i neke njene prijateljice otkrile, sa nekih 17 godina su se vraćale oko četiri sata ujutru sa žurki. Bile su "dobre i fine devojke", kako je opisala i svaka je želela da u budućnosti ima brak koji je za svako poštovanje, ali nisu bežale od svog vremena i druženja. Tako, na jednoj žurki upoznala je Bruka, koji je bio par godina stariji od nje. Očarala ga je harizmom i energijom koja se poklapala sa njegovom. Kako je opisao još, krlajica je obožavala da pleše i uvek je bila viđena na podijumu za igru do jutarnjih sati.

- Svake noći smo imali dva ili tri koktel partija i neku plesnu žurku, a vikendom smo birali između nekoliko plesova na selu. To je bila najbolja zabava, a ja sam imao najbolju i najzabavniju partnerku koju možete zamisliti - rekao je on, piše "Telegraph".

Iako su ona i Bruk po svemu sudeći bili zaljubljeni, Kamila je iznenada raskinula i započela vezu sa nekim u Londonu, po njegovim rečima.

Autor: Snežana Milovanov