AKTUELNO

Džeremi Miks (39) je 2014. godine postao svetska senzacija. Žene širom planete bile su opčinjene ovim zakonskim prestupnikom.

Kada je policija objavila njegovu fotografju iz zatvora, usledio je uragan reakcija koje niko nije mogao ni da nasluti. Džeremi je tada osuđen je na 27 meseci zatvora zbog ilegalnog posedovanja oružja i učestvovanja u zločinima sa bandom Nortsajd gangster krips.

Svetska popularnost nakon fotografije hapšenja

Međutim, niko nije ni slutio da će umesto brojnih osuđujućih reakcija uslediti pozivi modnih agencija, filmskih agenata ali i brojnih žena i svi su želeli da stupe u kontak sa ovim se*sepilnim prestupnikom. Njegova popularnost krenula je uzlaznom putanjom, a on je to odlično znao da iskoristi. Nakon što je ostavio kriminalni život iza sebe, Miks je postao deo sveta šoubiznisa, a osoba koja mu je pomogla u tom procesu je Poša Stori, veteranka koja ga je uzela pod svoje. Mik je otkrio da je imao priliku da glumi u nekoliko filmova i TV emisija tokom proteklih godina, što ukazuje na njegov brz uspon u svetu glume.

Roditelji zavisnici, majka se drogirala dok je bila trudna

U jednom od intervjua pre nekoliko godina, otvorio je dušu i opisao mučne trenutke svoje životne priče:

- Oba moja roditelja bili su zavisnici. Rodio sam se za zavisnošću od heroina jer ga je majka uzimala dok je bila trudna sa mnom. Moje je detinjstvo bilo jako mračno. Otac je ubio prijateljicu moje majke kad sam imao devet meseci. Tražio je majku i mene, a ona je bila jedina koja je znala gde smo. Kasnije je shvatio da smo unajmili stan iznad nje. Izbo ju je - prisetio se Miks.

Nakon ovog zločina njegov otac je dobio doživotnu zatvorsku kaznu, a on je odrastao sa majkom u jezivim uslovima.

Tokom razgovora sa novinarima, Poša je isticala Miksov talenat za glumu, povezujući ga sa bogatim životnim iskustvima koje je stekao. Takođe, otkriveno je da Miks mora da "ode u mračna mesta" kako bi se pripremio za svoje uloge, što ukazuje na dubinu koju unosi u svoj glumački rad, pisao je TMZ.

Veza sa ćerkom britanskog milijardera

Džeremi je po izlasku iz zatvora fotografisan sa Kloi Grin, ćerkom britanskog milijardera Filipa Grina, te je ispao skandal epskih razmera jer je Džeremi tada bio u braku. Usledio je krah zbog lepe Kloi. Međutim, nakon nekog vremena i ova ljubav je završena.

- Ne mogu da lažem. Osećam se više nego blagosloveno. Molim se da moja priča dođe u ruke svima koji treba da je pročitaju. Govorim o toliko toga o čemu niko ne zna osim o svakom. Ne očekujem se, ali će bar moja Thrue priča izaći. Želim da se zahvalim svom timu - napisao je Džeremi na Instagramu i najavio autobiografiju što je naišlo na veliko odoborenje fanova koji su prethodnih godina pratili njegov razvojni put.

Karijera u svetu glume

Danas se Džeremi Miks bavi glumom, snimio je i nekoliko filmova, a ove godine izašao je i film 'Dutch II: Angel's Revenge'.

Autor: Marija Radić