AKTUELNO

Ako postoji neka glumica koja se ne menja onda je to Sofija Vergara. Ona nikada nije držala dijete, iako je veoma disciplinovana kada je ishrana u pitanju

Kolumbijska glumica Sofija Vergara danas proslavlja 52. rođendan, mada je ova činjenica mnogima neprihvatljiva budući da decenijama izgleda identično.

Glavna zvezda popularne serije "Moderna porodica" poznata je po tome da se nikada u javnosti, pa čak ni privatno ne pojavljuje, a da nije ful sređena. Ona je čak jednom prilikom izjavila da kosu pere svakodnevno i da kuću ne napušta a da na licu nema makar malo šminke. Složićete se, za mnoge ovo je naporno i neprihvatljivo, ali tako svaka javna ličnost zapravo treba da izgleda.

Foto: Instagram.com/sofiavergara

Pored toga što je negovana i uvek "skockana", Sofija Vergara poznata je i po neverovatnoj figuri, a iako je, prema njenim rečima, spremna sve da proba kada je u pitanju nega lepote, u ishrani nije toliko ekstremna, pa nije fan strogih dijeta.

OVO JE SOFIJIN JELOVNIK

Glumica je jednom prilikom istakla da je umernost u svemu ključ dobrog izgleda, vitke linije i negovane kože. Da umereno jede, ali isto tako umereno i vežba i da svaka krajnost može da dovede do nekog kraja.

Kada je reč o doručku, Sofija godinama jede jedno te isto. U pitanju je musli koji sadrži grčki jogurt, ovas, čia semenke, orahe i borovnice.

Sofija Vergara se kloni većine ugljenih hidrata i drugi se da kalorije koje unese zaista budu korisne, odnosno da hrana sa sobom nosi i hranljive materije. Međutim, sladokusac je, pa ne može baš uvek da odoli nezdravim namirnicama.

Foto: Instagram.com/sofiavergara

Što se tiče ručka, obično glumica jede nemasne proteine, kao što su riba i sveža salata, a za večeru suši, integralni pirinač, povrće kuvano na pari i meso s malo ili nimalo masti.

Autor: Zorica Lazarević