AKTUELNO

Niko nije sklanjao poglede atraktivne srpske pevačice na događaju. Četrdesetjednogodišnja zvezda sijala je svojom lepotom.

Čuvena srpska pevačica pojavila se na jednom događaju i svi slažu da je nikada lepše nije izgledala nego sada.

Ana Kokić bila je među gostima na jednom nastupu u Beogradu.

U crnoj dekoltiranoj kombinaciji i sa zlatnom ogrlicom, Ana je prosto plenila lepotom, te kažu svi da nikad bolje nije izgledala nego sada sa svojom 41 godinom.

Ova rođena Beograđanka od malih nogu se interesovala za muziku i vremenom je izrasla u jednu od omiljenih plesnih pevačica devedesetih u Srbiji.

Završila je geološku i hidrometeorološku školu i upisala srednju muzičku u Beogradu.

U septembru 1999. godine Ana je upoznala Đorđa Anđelića Džoa i Mileta Novkovića i postala je članica čuvene grupe Energija. Nastupali su po Srbiji i regionu, snimali albume, a najveći hitovi koje je Ana otpevala su "Sedam dana", "Kiša", "U pesku vremena", "Nedelja".

Foto: Instagram.com/ Energija

U narednim godinama Ana je punila klubove, osvajala nagrade, bila na naslovnicama, fotkala se i za časopis "Maksim".

Ogroman bum Ana je napravila u jednom šou programu kada je osvojila prvo mesto. Ona je raspametila naciju transformacijom u američku pevačicu Pink i pesmom "Try".

Osim Pink, Ana je imitirala Zaz, Fergi, Bijonse, Lorin, Kaliopi, Slađanu Milošević… Pevala je na srpskom, engleskom, italijanskom i korejskom i pokazala da je ona zapravo neviđeni talenat i da je kapacitet da napravi svetsku slavu.

U drugoj sezoni ovog takmičenja Ana je bila u žiriju.

Što se tiče njenog privatnog života, Ana Kokić se 2008. udala za vaterpolistu Nikolu Rađena i mediji su ih odmah proglasili jednim od najlepših domaćih parova.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredne godine Ana je rodila ćerku Ninu, a sledeće još jednu ćerku Teu. Onda su krenula šuškanja o problemima u braku, a posebno teško je bilo kada se pojavila vest da je Nikola pozitivan na doping testu na drogu.

Bilo je i vesti o tome da je on nju varao. Oboje su ćutali, a onda su se 2019. godine razveli. Ana je dobila strateljstvo nad decom.

Potom se pisalo da je Ana započela vezu sa jednim grčkim košarkašem, ali o njenim ljubavima se zapravo samo nagađalo, jer ona nije od onih koji sa svima dele kad se jave leptirići u stomaku.

Foto: Instagram.com

Samo je pre par godina kazala ovo: "Nije samoća opasna! Opasno je kada se na nju navikneš…"

Autor: Dubravka Bošković