AKTUELNO

Dragan i Snežana Stojković u braku su više od 30 godina, a ovo je tajna njihove velike ljubavi uprkos izazovima sa kojima su se suočavali

Selektor srpske reprezentacije Dragan Stojković nalazi se u Nemačkoj gde se sa našim orlovima na EP u fudbalu bori za što bolji plasman.

Ono što sve medije zanima i o čemu se često piše jesu supruge naših fudbalere koje im uvek pružaju veliku podršku, a koje svojim stilom i lepotom izazivaju pažnju gde god da se pojave.

Ipak, za domaću i stranu javnost oduvek je velika misterija bila Snežana Stojković, žena koja je pre više od tri decenije osvojila Piksijevo srce. Nju i danas krasi neverovatna lepota, a neretko je u medijima proglašavana za najstilizovaniju srpkinju.

Foto: Foto/Damir Dervišagić

Snežana je u nedelju uslikana na utakmici Srbija- Engleska odakle je sa tribina bodrila svog supruga i našu reprezentaciju.

KAKO JE POČELA LJUBAVNA PRIČA
Zanosna plavuša u Draganov život ušla je veoma rano, pa su se tako venčali već na početku svojih dvasesetih.

Naš brak je bio turbulentan. Često se šalim sa drugaricama koje se razvode: "Vi ste se savršeno udale, a ja sam se namučila da dođem do savršenog braka, pa sada uživam". Šalu na stranu, treba se truditi. Drugačije je kada se udajete i ženite sa 30 ili 35, jer ste dotad nešto već prošli, a mi smo imali 22 i 23 godine

Rekla je Snežana u jednom od retko datih intervju za domaće medije.

Dragan i snežana Stojković imaju troje dece – ćerke Anju i Andreu i sina Marka, a odnedavno su i ponosni baka i deka što se po njihovom fizičkom izgledu nikako ne može reći.

Stojkovići često odlaze na luksuzna putovanja i obilaze svetske destinacije.

Jednom prilikom Snežana je otkrila kako tajna njihovog uspeha leži u tome što se trude da svaki slobodan trenutak posvete jedno drugome.

U vreme kad je bio kod kuće nikada nisam zakazala kozmetički tretman ili otišla da se vidim sa prijateljicama. To je respekt prema njemu i našem zajedničkom vremenu. Znam mnogo žena koje ceo dan provode u salonima lepote, dok je njihovim muževima dosadno, pa zovu prijatelje da izlaze. Nekada mi drugarice prebacuju kako nemam vremena da se viđam s njima, ali navikle su da mi je Dragan prioritet. Čak su i deca, kad su bila mala, pokazivala određenu ljubomoru jer smo nas dvoje imali naše male rituale

Objasnila je Piksijeva supruga jednom prilikom.

Foto: Instagram.com/draganstojkovicpixy

Snežana Stojković važi za ženu od stila, a domaći mediji i kretori često komentarišu njene modne kombinacije. Gde god da se pojavi na sebi nosi skupe haljine, uglavnom jakih upadljivih boja, svetskih dizajnera kao i torbe i obuću.

Autor: Zorica Lazarević