AKTUELNO

Nadmašio sve!

Godinama unazad, folk pevač Boban Rajović, važi za jednog od najbolje obučenih pevača na domaćoj sceni, a malo ko zna da je upravo za njegove savršene stajlinge zadužen ni manje, ni više nego čuveni srpski kreator Mladen Milivojević Baron.

Foto: Privatna arhiva

Kako njihova saradnja traje godinama, Baron se potrudio da Bobanov stajling na koncertu u Podgorici bude savršen, a o njemu danima unazad svi pričaju.

Foto: privatna arhiva

Naime, stajling folk pevača je ostavio mnoge bez teksta, a o kreaciju čuvenog Barona svakodnevno komentarišu mnogi kreatori i modni kritičari koji za nju imaju samo reči hvale.

Foto: Privatna arhiva

Pevač je na scenu izašao u trodelnom slimfit odelu mint boje, napravljenog od dva materija, lan i svila. Pored prelepog odela, i širokih tregera koji su bili deo stajlinga, bela košulja koju je Rajović nosio, ostavila je na sve utisak zbog specifične kragne, a sama košulja je jedna od glavih modela nove kolekcije Mladena Milivojevića Barona.

Foto: Privatna arhiva

Mladen Milivojević Baron važi za jednog od najboljih i najcenjenijih modnih kreatora iz Srbije. Njegove kreacije pozante su širom sveta, a svakom novom kolekcijom Baron otkriva nešto novo, te ako je sudeći po stajlingu pevača Bobana Rajovića i košulji koji je nosio na nastupu, nova muška kolekcija definitivno donosi osećaj sofisticiranosti i luksuza.

Autor: pink.rs