AKTUELNO

Farmerke, posebno teksas, oduvek su asocirane na udobnost, ali i ležernost. Kao i klasična crna haljina, farmerke će uvek biti u modi. Možete smisliti mnoge kombinacije, od sportskih do elegantnih, a uz nekoliko detalja možete dobiti potpuno nov i upečatljiv izgled, poput šalova, većeg nakita ili šešira sa neobičnim printovima koji će vam pomoći da izgledate cool.

Kao i kod drugih materijala, boje igraju ključnu ulogu. Svetlije boje mogu da vas otvore i daju prirodan, razigran izgled, dok će tamnije boje učiniti ozbiljnijim i dati vam sofisticirani ton.

Ovo je 7 boja koje najbolje idu uz farmerke

Crvena

Crvena boja najbolje izgleda sa tamnim farmerkama ili čak crnim. Možete ga kombinovati sa crnim mokasinima i crvenim džemperom. Važno je samo pronaći pravu nijansu crvene koja ide uz ton vaše kože. Osobe svetlije puti trebalo bi da se opredele za crvene boje sa plavičastim pigmentom, dok bi osobe sa tamnijom kožom trebale da preferiraju crvene nijanse sa narandžastim pigmentom.

Bela

Bela je uvek sinonim za eleganciju. Bela košulja u kombinaciji sa svetlim farmerkama i crnim cipelama, neupadljivim minđušama i crnom torbom daće vam sofisticiran izgled.

Maslinasto zelena

Ovom bojom možete kombinovati maslinastu jaknu sa tamnim farmerkama. Ako želite bogatiji izgled, maslinastozeleni džemper možete kombinovati sa tamnim farmerkama, kožnim kaišem i boho nakitom.

Pastelno roze

Predstavlja ženstvenu boju koja se savršeno slaže sa svetlim teksasom. Ružičasta bluza stvara odličan kontrast sa svetlim farmerkama i daje vam romantičan i svež izgled. Za ležerniju kombinaciju možete dodati baletanke.

Siva

Sivi blejzer možete kombinovati sa tamnim farmerkama. Izgled ćete ulepšati crnim pojasom. Za obuću možete kombinovati mokasine, patike ili crne čarape, u zavisnosti od efekta koji želite da postignete.

Crna

Crna definitivno ide uz sve. Ako izlazite uveče, kombinujte čipkastu crnu bluzu sa farmerkama koje nisu ni presvetle ni pretamne, već srednje nijanse. Za opušteniji izgled kombinujte ih sa belim patikama.

Bež

Lepota ove boje je u tome što je veoma neutralna, tako da je možete upariti sa bilo čim. Ako ne volite da eksperimentišete i želite ležeran izgled, predlažemo vam da kombinujete krem bež džemper od kašmira sa farmerkama i kožnim patikama ili čizmama. Ako je vaš stil više sportski, možete kombinovati klasičnu bež košulju sa bordo jaknom, piše Citymazagine.si.

Autor: