AKTUELNO

Modna dizajnerka Suzana Perić drugu godinu zaredom predstavila je svoj rad na Nedelji mode u Parizu.

S obzirom na to da je njena kolekcija “Nar” prošle godine na jednoj od najprestižnijih svetskih modnih manifestacija ostvarila izuzetan uspeh, srpska kreatorka se i ove godine pojavila u Parizu. Ovoga puta predstavila je kolekciju "Posh Intelligence" u čuvenoj galeriji Burbon 2. marta.

Foto: privatna arhiva

U toku emisije "Premijera" prikazan je snimak sa piste, a odevni komadi naše Suzane ostavili su mnoge bez daha, a dokaz tome je da je njena kolekcija ostvarila neverovatan uspeh, a svi njeni komadi su rasprodani odmah posle revije. 

Foto: TV Pink Printscreen

Čuvena srpska kreatorka nije krila oduševljenje zbog uspeha, te se zahvalila svima na saradnji i pomoći.

Izuzetno mi je velika čast da sam moju Srbiju i naš narod predstavila juče na Paris Fashion Week. Ovo je drugi put da se Suzana Perić predstavlja ovde, a ja sam presrećna jer je ovo velika stvar za srpsku modu. Veliko hvala državi koja nas svaki put podrži i omogući nam da se na najbolji način predstavi srpska moda u svetu. Presrećna sam što je veliki broj ljudi iz Srbije došlo, kao i naša ambasada koja nas uvek podrži, moji prijatelji, veliki broj influensra, a tu je i veliki prijatelj našeg brenda Elton koji je otvorio našu reviju. Ovo je velika stvar za srpsku modu i treba da se držimo zajedno jer zajedno smo jači i samo zajedno možemo da napravimo ovaj uspeh - rekla je Suzana.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.B.