AKTUELNO

U znak dubokog poštovanja prema nezamenljivoj Tamari Bakić, jednoj od najistaknutijih ličnosti srpske mode pedesetih i šezdesetih godina prošlog veka, Fashion Selection je u poneljak, 13. novembra organizovao reviju posvećenu njenom životu i nasleđu.

Revija, održana u Pozorištu na Terazijama, predstavila je fuziju prošlosti i sadašnjosti srpske mode, a modeli su prošetali pistom noseći kreacije vodećih srpskih brendova, uključujući i PS Fashion.

Foto: Promo/P....S.... Fashion

Tamara Bakić, kao svedok nastajanja srpske mode, postigla je značajnu slavu na najprestižnijim modnim pistama širom sveta, od Moskve do Njujorka. Njeno nošenje kreacija velikana poput
Kristijana Diora, Renata Balestre i Pako Rabana ostavilo je neizbrisiv trag u svetu mode.

Uz posvećenost modi do kraja života, Tamara Bakić nije samo nosila revolucionarne dizajne već je postala i mentorka mladim talentima. Njena posebna energija i lepota plenila su sve koji su imali privilegiju sarađivati s njom, a u kasnijim godinama života, sva vrata modnog sveta bila su joj otvorena.

Foto: Promo/P....S.... Fashion

U poklonu modnog sveta Tamari Bakić, revija je postala snažna poruka očuvanja nasleđa i inspiracije za buduće generacije modnih entuzijasta. Ovo veče je bilo ne samo omaž prošloj eri stila već i obećanje da će se njen uticaj nastaviti, ističući vrednosti koje je utkala u srpsku modu.

#Revija

#Tamara Bakić