AKTUELNO

Zima polako stiže, te je vreme da izvadimo garderobu za ovu sezonu i pripremimo je za nošenje. Slobodno eksperimentišite sa ovim bojama, a evo koje će se naći na tronu u narednom periodu.

Siva

Siva odavno nije bila toliko aktuelna i tražena, a gotovo da nema trendseterke koja ovu nijansu nije uvrstila među omiljene. U sivoj boji za zimu odaberite neki od “glavnih” odevnih predmeta poput jakne ili kaputa. Nema lepšeg izgleda od žene koja nosi sivi kaput koji u svakoj prilici izgleda luksuzno i otmeno.

Bordo

Bordo boja, ali i boja trule višnje je simbol raskoši i sa njom nema greške. Mnogo je bolja alternativa klasičnoj crvenoj boji koja tokom zime može da izgleda neukusno. Borda je “mirnija” boja, koja naglašava tačno ono što treba.

Krem

U zimskom periodu ovo je boja koja ne izlazi iz mode i teško se može skloniti sa trona. Neutralna krem nijansa je pravi izbor za modne dodatke poput kapa, šalova i rukavica, a neće biti zapostavljeni ni džemperi i rolke u krem boji.

Narandžasta

Verovatno ovu letnju boju niste očekivali na našoj listi. Često izbegavana u zimskom periodu, narandžasta se tek sad izborila za svojih pet minuta. Izgleda tako sofisticirano i luksuzno.

Tamno zelena

Izbor svake modne influenserke pada na ovu boju. Zelena nikada nije izgledala ovako dobro i elegantno koliko ove sezone. Sigurno ćete biti u centru pažnje ako izaberete zeleni kaput, zelenu beretku ili pak tamno zelene čizme.