AKTUELNO

Svaka sezona nosi sa sobom neke novitete, ali jesenja je specifična po tome što dolazi nakon leta – perioda kada se obično odlazi na letovanja, kada uživamo u kupaćim kostimima i ležernoj odeći i za koju vezujemo reč odmor.

Kako se jesen približila i samo što nije zakucala na vrata naših ormara, treba je preduhitriti. I to tako što će se letnje stvari zameniti dugim rukavima, dugim pantalonama i generalno toplijom garderobom.

Šta je to što će se ove jeseni nositi i biti apsolutni trend?

Ženske jakne jednostavnog dizajna

Oktobarska jutra postaju sve svežnija i zahtevaju da nosimo topliju odeću dok se dan ne probudi i temperatura poraste. Nije neobično i da nam ženske jakne budu potrebne tokom celog dana, odnosno svaki put kada boravimo na otvorenom prostoru.
Iako svi znamo da postoji mnoštvo modela ženskih jakni od kožnih, preko teksas, onih ležernih i raznih drugih modela ove sezone trend su jednostavne formule.

Možete birati nijanse plemenitih metala za boju ženske jakne jer su one apsolutni hit. Ako nemate takvu u ormaru, vreme je za šoping. Bićete iznenađeni ponudom koju ćete zateći u radnjama. Tako jednostavne, a tako efekte zbog svoje boje i dizajna bez previše detalja ili kombinacije boja i materijala.

Uz bele košulje koje su takođe vanvremenske i sada i te kako popularne i dobre pantalone imate savršenu kombinaciju za sve prilike.

Pospremite kutije sa nekitom jer će vam biti potreban u predstojećoj sezoni

Nakit nikada ne izlazi iz mode, ali ove jeseni on će biti apsolutni trend i za to postoji nekoliko razloga. Ali osnovni i prvi tiče se njegove moćne uloge i funkcije koju ima kada je u pitanju bilo koja odevna kombinacija.

S obzirom da će jednostavne i jednobojne stvari biti trend, tu jednostavnost idealno je razbiti nakitom koji će je upotpuniti, povezati i načiniti harominiju.

Kada je u pitanju nakit Beograd, naš glavni grad, može da ponudi najveći izbor različitih vrsta, modela i materijala od kojih oni mogu biti napravljeni.

Ako čak i ne živite u Beogradu, ne brinite. Većina zaltara i drugih firmi koje se bave prodajom nakita imaju sajtove gde možete imati uvid u online ponudu, te ako vam se nešto svidi možete poručiti da vam stigne na kućnu adresu.

Minimalizam i vintidž stil su pravac u kojem trebe ići i kada su satovi u pitanju

Kao što je slučaj sa garederobom gde se akcenat stavlja na minimalizam, neutralne boje i jednostavan dizajn ista situacija je i sa satovima. Stilisti kažu da oni ove godine treba da budu spoj minimalizma i vintidž stila, te da je dozvoljen i po neki upečatljiv ali suptilan detalj.

Satovi više nemaju samo funkciju da pokazuju vreme već su postali pravi modeni dodatak koji i te kako može promeniti izgled modne kombinacije ili stila. Samo jedni od takvih modela su i G SHOCK satovi koji svojim specifičnim dizajnom, a opet sa druge strane tako nekako jednostavni mogu mnogo uticati na celokupan stajling. Karakteriše ih odličan tehnički standard, uz jedinstven i prepoznatljiv izgleda G SHOCK satova, zajedno sa činjenicom da je gotovo neuništiv.

To je samo jedan od primera, a vi sami možete birati ono što vama najviše leži i što se uklapa u modne trendove za ovu godinu.

Autor: