AKTUELNO

Koristi se samo jednom nedeljno.

Prednost prirodne kozmetike je da se čak i najbolje maske za lice kod kuće lako pripremaju kod kuće. Možete odabrati bilo koji proizvod u pogodno vreme i napraviti podmlađujući sastav za sve tipove kože i rešiti se mnogih problema. Za akne, na primer, odličan lek je maska od paste za zube.

Maska sa pastom za zube

Nanesite bilo koju pastu za zube u ravnomernom tankom sloju na lice. Ostavite tri minuta. Isperite toplom vodom i sunđerom i osušite lice peškirom. Kada se nanese, uopšte nije važno da li ćete pastu naneti na mokro ili suvo. Najvažnije je dobro očistiti kožu i izbegavati prodiranje proizvoda na područje oko očiju.

Proizvod uključen u vrhunske domaće maske za lice nije pogodan za povređenu, dehidriranu, suvu i osetljivu kožu. Takođe, lek je zabranjen ako možete doživeti alergijske reakcije na komponente paste za zube. Jedini izuzetak za vlasnike osetljive kože je trenutak kada je potrebno lokalno osušiti bubuljicu.

Zatim možete naneti pastu za zube na upalu pamučnim štapićem i sačekati dok se potpuno ne osuši, a zatim isperite vodom. Takođe je bolje za potencijalne alergičare da izaberu običnu belu pastu bez aditiva ili praha za zube, razblažujući je vodom.

Maska revitalizira kožu i vraća ujednačen ten. Pročišćava i obnavlja i efikasno se bori protiv akni. Čini da lice izgleda mlado i fit.

Ovu efikasnu domaću masku za lice možete koristiti ne više od 1 puta nedeljno. Efekat čišćenja možete poboljšati ako, nakon nanošenja paste, nežno umasirate lice mekom četkom ili konjac sunđerom.

Autor: