AKTUELNO

Olovka za usne i obilno nanesen sjaj su jedan od proverenih trikova za puniji izgled usana. Jedni ih precrtavaju, drugi posežu za filerima, treći isprobavaju sve moguće šminkerske trikove, ali svima je jedno zajedničko – pune usne su trend koji je već godinama u fokusu i ne nazire mu se kraj, pa nije iznenađujuće što s vremena na vreme imamo neki novi trik.

I do sada dobro znamo da kada je reč o korisnim trikovima za šminkanje, uvek možemo da računamo na TikTokere. Najnovije rešenje za pune usne zove se hajlajter za usne, koji u kombinaciji sa olovkom za usne i sjajem čini usne primetno punijim za samo nekoliko sekundi.

Foto: Unsplash.com

Tapkanje hajlajtera iznad gornje usne je trik koji se koristi godina i bez kojeg gotovo nijedno fotografisanje ne može da prođe, a nova ideja je da se hajlajter nanese na same usne umesto na deo između usana i nosa. Hajlajter reflektuje svetlost, pa je jasno odakle dolazi iluzija punijih usana, a naš omiljeni deo ovog trika je da se izuzetno lako nanosi i da ne zahteva da kupujete novi proizvod za šminku povrh onih koje već imate u neseserima.

Autor: Z.L.