AKTUELNO

Nova kolekcija Stefana Ðokovica od sada ima svoje mesto za sve one dame koje žele da je vide uživo i isprobaju svaki pažljivo dizajnirani komad.

Glamur sa svetskih modnih pista je stigao na Dorćol i ima svoj kutak ĉiji enterijer je zamiŝljen kao oaza za sve ljubitelje mode. Upravo na tom mestu se prave haljine po meri I baš tamo se vode mali modni razgovori i rađaju nove ideje sa poznatim dizajnerom Ðokovićem.

Foto: Ustupljene fotografije/ATA Stars

Na otvaranju su bile Stefanove dugogodiŝnje saradnice I muze iz javnog života prestonice koje ĉesto biraju bas njegove modele za svoje bitne prilike. U nekada vrlo popularnoj ulici koja je dobila nadimak Silikonska dolina pojavile su se voditeljke Ana Pendić, Tijana Stoisavljević, Irina Radović, Bojana Ristivojević, Snežana Dakić, manekenka Tamara Nikolić, mlada I perspektiva  pevaĉica Zorja kao I Milan Nikolić, Jana Daĉović I mnogih drugi koji su nesebiĉno podržali novi poduhvat Stefana Ðokovića.

Foto: Ustupljene fotografije/ATA Stars

Otvaranje ateljea je bila svojevrsna najava za reviju I izložbu fotografija koja će se održati 6. oktobra u najpopularnijem tržnom centru Galerija u Beogradu na vodi.

Autor: Z.L.