AKTUELNO

Polako stiže sezona jesen 2022

Ako svaki dan nosite farmerke, sigurno će vam u nekom trenutku dosaditi.

Štaviše, nije na odmet da povremeno osvežite stajling i probate nešto drugačije.

Kada je u pitanju moda, eksperimentisanje je uvek dozvoljeno, tako da nemojte da se ustručavate da probate i druge komade.

Ako se pitate koje sve komade možete da nosite umesto farmerki tokom predstojeće jeseni, evo koji su odgovori.

Pantalone sa printom

Skoro svaka trendseterka u svojoj garderobi ima pantalone sa štampom. Trenuno, trebalo bi birate one ravnog ili širokog kroja. Ovo će pomoći da se diversifikuje garderoba i izgledaće odlično kada se ukombinuje sa bejzik majicama, košuljama ili rolkom. Francuskinje ih kombinuju sa martinama ili oksfordicama, kao i sa gležnjačama.

Pantalone širokih nogavica

Pantalone širokih nogavica hit su ove sezone. Francuskinje cene praktičnost i udobnost ovog komada odeće, koji izgleda spektakularno i elegantno u svakoj situaciji. Pantalone se mogu nositi u kancelariji – sa strogom košuljom ili bluzom, kao i u kombinaciji sa majicama, topovima, džemperima i, naravno, prslucima.

Takav model pantalona može izgledati i neformalno – dovoljno je da ga uparite sa patikama i omiljenom sportskom bluzom. Može da zameni i večernju haljinu u kompletu sa spektakularnim bodijem ili korzetom.

Kožne pantalone

Jesenju garderobu je gotovo nemoguće zamisliti bez kože. Ovo je jedan od najpopularnijih i najtraženijih materijala za drugi deo sezone 2022/2023. Birajte modele klasičnih boja, crne, bež i bordo, a kada je model u pitanju neka to budu pantalone visokog struka i ravnih nogavica. Kožne pantalone su svestrani komad odeće koji će izgledati harmonično sa bilo kojim gornjim delom i cipelama.

Šorts i bermude

Francuskinje biraju minimalističke modele bez nepotrebnog dekora, koji se kombinuju sa obimnim džemperom, kardiganom slobodnog kroja ili jaknom od tvida. Čizme do kolena sa širokim gornjim delom, mokasine ili baletanke pomažu u balansiranju outfita.

Maksi suknje

Čak i ako je denim, maksi suknja će potpuno osvežiti jesenji autfit. Ipak, stilisti predlažu široke modele sa cvetnim printom. One odlično idu na gležnjače, martine, ali i na bele patike. Kombinujte ih jednostavno – sa belom bejzik majicom.

Autor: