AKTUELNO

Ovi odevni komadi će se nositi u Parizu u 2022.

Ako želite da poradite na svom stajlingu ili da ga u potpunosti promenite, možda bi trebalo da se ugledate na Francuskinje.

Skoro da ne postoji osoba koja je zaljubljenik u modu, a da nema barem neki odevni komad koji se smatra vrhom francuskog stila. Mnoge dame su pokušale da otkriju tajnu žena sa najboljim stilom na svetu, a čini se da ona zapravo ne postoji, već da je ključ dobrog izgleda u vrlo jednostavnim pravilima koje treba slediti.

Samo neki komadi ove godine biće na listi neizostavnih kad je u pitanju francuska moda, a evo koji komadi su u pitanju.

1. Oversize kaput u neutralnoj boji

Široki, udobni kaput je sve što vam treba za kišno vreme. S obzirom da sada dolaze sve topliji dani, nećete imati priliku da ga nosite u narednih nekoliko meseci, ali zašto biste čekali da takav jedan obezbedite sebi za jesen i zimu?

Birajte neutralne boje kako biste lako mogli da ga kombinujete sa ostatkom garderobe.

2. Crne mokasine

Mokasine su već nekoliko godina neprevaziđen odevni komad kad je u pitanju obuća. One su veoma udobne, a nosiće se na ulicama Francuske tokom proleća ove godine.

3. Kačket

Ako ste ljubitelj kapa, onda će vam i kačket biti dobar modni detalj. Veoma su praktični za ležerne dane kada nemate vremena da stilizujete kosu, a želite da izgledate atraktivno.

4. Elegantna mala torbica

Male torbice su idealne za šetnju Francuskim ulicama, a ako ste zaljubljenik u modu, obavezno ih uključite u svoj stajling ove godine. Veoma su praktične i ležerne, a možete da ih nosite i uz poslovan i uz sportski stajling.

5. Čizme preko kolena

Apsolutno su neizostavne kada je u pitanju moda. Možete da ih kombinujete na različite načine, pa da ih nosite uz tunike, poslovne pantalone, ali i uz suknje i sličnu garderobu. Ono što Francuskinje uvek poštuju, jeste da boja obuće bude ista ili slična kao boja torbe.

Autor: