AKTUELNO

Većina žena ponekad provede dugo vremena pokušavajući da smisli šta da obuče i može izgledati kao da jednostavno ne možete da iskombinujete odeću kojom raspolažete na pravi način

Uglavnom su razlog pogrešni odabiri garderobe, koji vam ne dozvoljavaju da lako kombinujete odeću.

Evo kako da nosite i tražite pravu odeću bez trošenja mnogo novca.

1. Ugurajte košulje u pantalone

Ako koristite pantalone ili suknje visokog struka, najbolja opcija za vas je da u potpunosti uvučete košulju. Ovo će vam dati profesionalni izgled, jer će sve biti sastavljeno, bez labave tkanine. Osim toga, ovaj izgled će istaći i vaše obline. U ovoj izvedbi, možete koristiti i velike i male košulje i muške i ženske i izgledaćete trendi i moderno, ležerno i kul. Tako da možete pozajmiti košulju od bilo kog člana porodice.

2. Kupujte prirodne materijale samo

Ako bolje pogledate koja vrsta odeće je bolja , videćete da je važno da uzimate tkanine sa prirodnim vlaknima, jer su ovi materijali izdržljiviji, udobniji, prozračniji, otporniji i bolje prošiveni.Takođe izgledaju moderno i lakše se kombinuju. Samo ovo će učiniti da bolje stoji na vašem telu. Sintetika zna da izgleda jeftino, nije dugotrajna i teže se kombinuje.

Foto: Unsplash.com

3. Osnove su najbolje

Ljudi obično potcenjuju koliko je važno imati osnovne komade u svojoj garderobi.Ovu odeću možete upariti sa svim ostalim što imate u svom ormanu, dok šareno nije uvek moguće kombinovati. Uz osnove, takođe imate mnogo više mogućnosti prilikom kreiranja izgleda. Na osnovnu odeću mislimo na jednobojnu i baznu sa kojom možete graditi dalje svoj izgled uz jaknice ili aksesoare. Tu spadaju farmerke, bele majice, krem i prirodne nijanse.

4. Odustanite od trendova

Odeća u trendu može biti nezgodna, jer vidite da je svi nose, a onda želite i da budete moderni. Pre nego što donesete odluku, trebalo bi da razmislite, da li vam se stvarno sviđa ili samo zato što je u trendu. Da li se lako uparuje sa stvarima iz vašeg ormara. Ako ne vidite sebe kako nosite komad u budućnosti, možda samo gubite novac.

5. Nemojte se plašiti da napravite neke male modifikacije kod kuće

Možete od starih stvari napraviti nove! Odgovarajuće modifikacije mogu pomoći komadima u garderoberu da izgledaju novo, osveženo i trendi! Naravno, uz to vam je potrebna mala doza veštine, a internet je prepun ideja kako od starih stvari da napravite nove!