AKTUELNO

Posle skoro pedeset godina i svetske slave koju je doživeo na modnoj sceni, brend HUGO novu kolekciju predstavlja rebrendiranom kampanjom koja donosi novi logo, ali i značajne poruke koje će od sada biti esencija svake kolekcije.

Simbol miksa modernog i klasičnog od ove sezone osvežen je mladalačkim duhom koji u prvi plan stavlja nekonvencionalnost i ohrabruje na progresivno modno delovanje. Budite svoji birajući outfite koji u svakom trenutku mogu da isprate vaš tempo i pokret. Za ležernu dnevnu varijantu odličan stilski izbor su košulje šireg kroja i chino pantalone, koje možete da uparite sa patikama upečatljivog dizajna.

Foto: Promo

muška polo majica muška košulja kratkih rukava muške chino pantalone crni muški kačket  crvene muške japanke bele muške patike

Ženska kolekcija poigrava se maštovitim dezenima, istaknutim logotipima i klasičnim siluetama. 

Midi monogram suknja može se nositi tokom cele godine, a u letnjoj varijanti izgledaće odlično uz meku pamučnu majicu i kožne sandale u rimskom stilu. Zaokružite stajling torbicom u pink nijansi koja će se savršeno uklopiti u letnji vajb.

Foto: Promo

mini-majica haljina bela ženska majica monogram midi suknja pink ženska torbica kožne ženske sandale kožne sandale baletanke 

Novu kolekciju HUGO možete pronaći u prodavnicama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, kao i na onlajn šopu fashionandfriends.com i istoimenoj mobilnoj aplikaciji.