AKTUELNO

Aptos niti za lifting kože su popularna metoda kojom se postiže revitalizacija i poboljšava kvalitet kože lica i tela, bez operacije i ožiljaka.

Niti su idealne za nehirurški lifting kože lica i tela koje se postavljaju minimalno invazivnom metodom i sa kratkim vremenom oporavka. Njihovim korišćenjem koža je zategnutija, izgleda sveže, jedro i prirodno. Efekti su vidljivi odmah nakon intervencije, a kako vreme odmiče efekti su još bolji. Metoda je namenjena i za podizanje obrva i vrha nosa. Postupak je jednostavan i brz, sa minimalnim vremenom operacije i oporavka.

Za pacijente koji žele da zategnu kožu na telu koristi se napredni nivo ovih niti. To je interesantno za pacijente koji imaju problem sa viškom kože na nadlakticama, stomaku, unutrašnjim butinama. Ove regije su problematične, pogotovu za zrelije osobe ili za žene koje su nakon porođaja izgubile dosta kilograma, ali je ostalo viška kože. Sa ovim metodom se mogu dobiti vrhunski rezultati.

Foto: Promo

Zato iskoristite promo popust od 50% tokom ove nedelje I zakazite svoj tretman u BT Aesthetic Surgery Centru u srcu Beograda na telefon 065 3808 754