AKTUELNO

Koja žena nije poželela da ima bar za broj veće grudi?

Žene uglavnom žude za većim grudima, možda ne u meri u kojoj i muškarci, ali nema sumnje da smo se bar jednom pogledale u ogledalo i pomislile da bi bilo super da imamo grudi makar za jedan broj veće. Iako su plastične operacije grudi danas dosta dostupnije nego ranije, žene ne donose tek tako odluku da se upuste u operacije i pritanu na tu dozu bola.

Stari travari tvrde da se potpuno neuobičajene lekovite biljke mogu imati veliki uticaj na prirodno uvećanje grudi. Evo o kojim biljkama je reč.

Biljke za rast grudi

Anis je kineska biljka koja se koristi kao začin, ali sastojci u njoj utiču na rast grudi, pa je možete početi češće koristiti u te svrhe.

Čičak je već odavno poznat po raznim blagotvornim učincima, a konzumacija čička povećava protok krvi u tkivo dojki i osnažuje reproduktivni sistem. Kako usput i sjajno pomaže pri varenju, razloga za konzumaciju ima na nekoliko osnova.

Pročitajte još: TRIK SA ŠIBICAMA: Ubacite ih u vodu u kojoj kuvate jaja i rešite problem koji muči svaku domaćicu

Komorač ne služi samo za čajeve za smirenje grčeva kod beba, nego svojim sastojcima anetholima, dianetholim i photoanetholima povećava nivo estrogena u telu. Uz to sadrži i fitoestrogen koji stimuliše rast grudi i povećava prozvodnju mleka kod dojilja.