AKTUELNO

Podočnjaci su broj jedan neprijatelj kada je ženski izgled u pitanju. Sigurni smo da će se sve dame složiti da vrlo često svi mislimo da zapravo rešenje za iste ne postoji.

I slavne dame poput glumice Sandre Bulok muku muče, s vremena na vreme, sa podočnjacima koji znaju da naruše ceo izgled. U ovom slučaju ni najbolja šminka ne pomaže. Tamne kolutove je nekako i moguće zamaskirati, ali kada se radi o natečenosti, potrebno je neko bolje rešenje od mejkapa.

Foto: Tanjug AP

Gotovo svaki brend u svojoj ponudi ima niz krema i seruma koji obećavaju učiniti kožu ispod očiju glatkom i svežom. No, uvek nam je draže kad pronađemo jedan univerzalni proizvod koji može zameniti celu policu preparata.

O ovom problemu se često piše i priča, ali verujemo da je malo vas čulo za ovaj trik. Svetu su ga otkrile Kim Kardašijan i Sandra Bulok, a iako zvuči veoma bizarno, tvrde da je i te kako efikasan. Naime, holivudska glumica priznala je da obožava da koristi kremu za hemoroide kako bi se "otarasila" podočnjaka.

Zbog svojih sastojaka smanjuje krvne sudove i smanjuje crvenilo pa pozitivno djeluje na otečenost ispod očiju.

- Dugo nisam znala da se krema protiv hemeroida može stavljati i na podočnjake kako bi smanjila natečenost. Kad sam je prvi put stavila bila sam oduševljena i od tad je često koristim", izjavila je Sandra, a i Kim Kardašijan navodno je koristi u istu svrhu.

Osim kreme za hemeroide, protiv podočnjaka se možeš boriti i s hladnim oblozima, kašikama, spavanjem glavom na blago povišenom jastuku i raznim kremama za oči.

Autor: Z.L.