AKTUELNO

Vremenska prognoza za naredni period nam obećava kišu, što je mnogima donelo glavobolje. Međutim, obuća "Šafran" je već izbacila liniju obuće u kojoj možete čak i da skakućete po baricama.

Brend "Šafran" iz godine u godinu svoje verne kupce ostavlja bez daha svojim kolekcijama pre svega cipela, a onda i torbi. Ono što je uvek bio njihov cilj jeste da svojim klijentima priušte dobre i kvalitetne cipele po pristupačnim cenama. Tako je i ovog puta sa novom kolekcijom! Modernog dizajna i vodootporni, novi modeli će vam oduzeti dah, a cene su pristupačne i prilagođene svačijem džepu!!!

"Šafran" obuća proteklih 20 godina važi za jednu od najvećih i najprestižnijih kompanija na Balkanu, a ono što ih izdvaja od svih jeste to što su sinonim za obuću vrlo pristupačnih cena, a sve to po svetskim trendovima.

Moderne, elegantne i klasične cipele iz Šafranove linije su izbor za sve važne prilike i svakodnevno nošenje. Raznovrsnost stilova i boja koje odišu duhom modnih pista i notom italijanskog dizajna učiniće da blistate u svakom trenutku, a sada ih možete naći na novoj adresi! 

Autor: Z.L.

#Šafran