AKTUELNO

Prelepo nakit od šarenih perlica, cvetića i smajlija!

Čak i da vam se ovaj trend uopšte ne dopada ne možete poreći da se radi o neodoljivim komadima koji prizivaju optimizam i dobro raspoloženje.

A s obzirom na aktuelnu situaciju sve što može lako da nas nasmeje je dobro došlo. Ovi komadi nakita gotovo instant nas vraćaju u detinjstvo kada je najveći problem bio da izaberemo boju končića na koji ćemo nizati naše perlice iz DIY kompleta.

Sada smo odrasli i nemamo vremena da se bavimo “dizajniranjem” nakita, ali zato skoro svi brendovi nam nude gotove ogrlice od perlica i bez obzira što se radi o ozbiljnim markama (kao što je Balensijaga na primer) finalni proizvod izgleda kao da ga je izradila petogodišnjakinja. I začudo nemamo ništa protiv!

Što više različitih boja, privezaka, cvetića, slova i oblika to bolje. Možemo trend opisati na milion različitih načina, ali možda je najpreciznije reći ovo je čista nostalgija.

Prikupili smo inspiraciju kako bismo se svi zajedno odvažili da ove šarene kreacije uvedemo u svoj stil. Probudite dete u sebi i kroz modu prizovite zabavu. Birajte od smajlija (koji su svuda!), do belih rada koje dominiraju i na odeći ove sezone. Neka zabava počne!ltate!

#Lepota

#Nakit

#moda

#trend