AKTUELNO

Pogledajte, izaberite i nosite kao prava dama!

Brend "Katrin" iz godine u godinu, od osnivanja kompanije, svoje verne kupce ostavlja bez daha sjajnim komadima odeće. Ono što je uvek bio njihov cilj otkako su nastali jeste da damama pruže mogućnost da se osećaju kao svetske dive, a sve to po pristupačnim cenama!

Foto: katrin.rs

Ono što je "Katrin" sada spremio za sve dame jeste međusezonski popust od čak 40 posto! Brojni modeli haljina, pantalona, bluza, marama, sakoa, ali i stvari za decu sada su na velikom popusti i dostupni svima vama. Međusezonski popust traje od 01.06 do 30.06, a pored toga, ukoliko kupite dva komada, imate popust još 20 posto!

Šta je to što "Katrin" nudi na popustu možete videti na njihovom zvaničnom sajtu, ali i u prodavnicama širom zemlje. Zadovoljni kupci već godinama unazad znaju da "Katrin" spaja moderan sti sa praktičnim i zato ga iznova biraju u svim prilikama.

Mogućnost da izgledate šik i moderno, a da nosite udobnu garderobu nudi vam samo "Katrin" i zato što pre posetite njihov sajt ili najbližu prodavnicu i počastite sebe onim što zaslužujete.

Autor: N.V.