AKTUELNO

Najbolje je da ovo radite ujutru, pre tuširanja, jer su tada najbolji rezultati.

Ako nikako ne možete da se pomirite sa ulegnućima na koži, okrenite se se pomoć novom alatu za negu - suvoj četki za telo!

Dokazano je da obični suvi piling četkom preko butina i zadnjice čini mnogo više za vaše telo od raznih losiona i krema koji se koriste u borbi protiv celulita.

Benefiti suvog četkanja tela

Pored toga što ćete se osloboditi celulita, suvo četkanje je odlično za poboljšanje protoka krvi i cirkulacije i smanjenja bora, kao i tamnih mesta na koži. Takođe, četkanjem skidate mrtve ćelije sa kože i pomažete joj da diše. Koža će vam postati nežnija i mekša. Četkanjem se koža oslaobađa toksina i potpomaže limfnu drenažu.

Proces četkanja

Četkanje se radi tako što energičnim pokretima prelazite preko problematičnih delova tela. Pokreti mogu biti kružni ili pravolinijski, bitno je da se na svakom mestu zadžite makar 30 sekundi. Preporučuje se da ovo radite svakog dana, po 15 minuta.

Najbolje je da ovo radite ujutru, pre tuširanja, jer su tada najbolji rezultati.

Pribor za suvo četkanje

Bitno je da izaberete četku od prirodnih vlakana, koja nije previše meka. Ukoliko ne možete da pronađete odgovarajuću četku, poslužiće i lufa rukavice od prirodnih materijala.

#Celulit