AKTUELNO

Iako leti volimo neobaveznu raspuštenu kosu, dolaskom prvih jesenjih dana neretko zaželimo promenu koja će osvežiti naš izgled.

Promena koja baš uvek urodi plodom tiče se kose, odnosno frizure, a ono što najviše volimo činjenica je kako ne moramo posegnuti za drastičnom promenom. Možemo se složiti kako je promena frizure nešto čega se svi s vremena na vreme zaželimo, ali ipak neretko nismo dovoljno hrabri kako bismo se odlučili za onu nešto veću. Srećom, postoje odlične frizure koje tehnički zahtevaju minimalne promene, a zapravo donose one velike.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedna od takvih frizura definitivno je ona koja uključuje šiške. Sigurni smo da ne postoji osoba koja bar jednom u životu nije imala šiške te zbog istih i zažalila. Ipak činjenica kako ih morate stilizovati ne sme vas obeshrabriti jer postoje jednostavni trikovi uz pomoću kojih šiške baš uvek mogu izgledati odlično.

Poznata je činjenica kako se šiške mnogo brže i lakše maste od ostataka kose i ako želite da baš svaki dan budu lepe i sveže, potrebno ih je svakodnevno prati.

Iako je pranje šiški vrlo brz proces, ponekad zaista nemamo niti nekoliko minuta viška, a proizvod koji će vam u tom trenutku biti najveći saveznik je šampon za suvo pranje.

Naime, malenu količinu šampona potrebno je naneti na šiške i protrljati peškirom, a potom sve zajedno isfenirati. Efekat će biti jednak baš kao da ste ih oprali sa normalnim šamponom, ali uz jednu dodatnu pogodnost, a to je tekstura.

Upravo tekstura je ono što će vaše šiške činiti postojanim, pa preporučujemo da šampon za suvo pranje nanesite i na sveže oprane šiške kao bi iste zadržale čvrstinu i punoću.

Autor: Pink.rs

#šiške