AKTUELNO

Savršeno guste, oblikovane obrve i duge trepavice san su svake žene, a ovo jednostavno rešenje pomoći će da vam da to ostvarite.

Popularne metode tetoviranja i crtanja obrva su trenutno veoma atkuelne, ali ako niste njihova pristalica, postoji veoma jednostavan način da imate prelepe obrve.

Foto: Unsplash.com

Ako su se one vremenom istanjile, izgubile formu i oblik, oduševićete se ovim rešenjem koje dolazi iz prirode. Pored obrva, recept je delotvoran i za istanjene trepavice, koje nastaju kao rezultat neskidanja šminke i preterene upotrebe maskare i uvijača za trepavice. Kada smo već kod uvijanja trepavica, da li ste znali da to možete uraditi kašikom? Kako, pogledajte OVDE.

Recept za guste obrve i trepavice

Osnova recepta je ricinusovo ulje, ali radi što uspešnijeg i bržeg rasta obrva i trepavica u njega možete dodati još neke sastojke - čičkovo ili brahmi ulje, pantenol i slično, preporučuje elle.rs. U staru maskaru (koju ste prethodno oprali) sipajte i pomešajte ove hranljive sastojke. Svako veče pred spavanje namažite ovu smesu na obrve i trepavice.

Ricinusovo, čičkovo i brahmi ulje sadrže hranljive materije koje podstiču rast trepavica i obrva čak i na najproređenijim mestima. Pantenol je takođe odličan sastojak koji će pomoći da obnovite vaše obrve. Ipak morate biti uporne i posle nekog vremena primetićete prave rezultate.

Autor: Pink.rs

#Obrve