AKTUELNO

Probajte ove male modne poteze koji će vizuelno izdužiti vaše noge.

1. Izbegavajte cipele s kaišićem oko gležnja

Iako ovaj model cipela stabilniji i savršeno pristaje uz uske suknje i haljine, kaišići ipak vizuelno skraćuju vaše noge. Ako ne želite da izgledaju kraće nego što jesu nosite štikle u bež boji, koja je uvek aktuelna, kao i platforme koje naglašavaju vaše gležnjeve, a samim tim i dužinu nogu.

2. Nosite pantalone ili helanke u boji cipela

Pantalone koje su iste boje kao i cipele vizuelno će izdužiti nogu, jer zbog istih boja prelaz između cipela pantalona nije toliko uočljiv.

Foto: Unsplash.com

3. Mini suknje i vruće pantalone s visokim strukom

Kratke stvari najbolje vizuelno produžavaju noge. Zato slobodno češće nosite mini suknje o šortseve, ali vodite računa da ne bude previše kratko i deluje neukusno.

Ako odaberete neki od modela sa dubokim strukom nećete nikako pogrešiti, jer će za razliku od odeće sa plitkim strukom celo telo vizuelno izdužiti i suziti figuru. Pritom, ovi modeli su sada itekako aktuelni.

Osim toga, vitkost i dužinu nogu naglasite pufnastim, balon suknjicama ili suknjicama u slojevima, a izbegavajte previše pripijene modele.

4. Cipele sa špicom

Cipele sa špicom vizuelno produžuju stopala, ali i kompletne noge, tako da slobodno uložite u neki dobar par ovakve obuće.

Autor: Pink.rs

#Noge