AKTUELNO

Kupite ovakvu suknji i sigurno nećete pogrešiti.

Neki modni trendovi toliko su dobro prihvaćeni od modne publike da im je rok trajanja mnogo duži nego što je slučaj kod većine drugih. Tako je i sa plisiranim suknjama.

Sve je ovo uvertira za priču o plisiranoj suknji – hit komadu ženske garderobe, koji je već nekoliko godina baš svake sezone uz nas.

Forme, krojevi i modeli dolaze, prolaze i odlaze sa svakom novom sezonom ili se makar smenjuju na po dve do četiri sezone, ali ne i plisirana suknja.

Plis je motiv koji su dizajneri preuzeli iz nepresušnih osamdesetih godina. Neki modni trendovi toliko su dobro prihvaćeni od modne publike da im je rok trajanja mnogo duži nego što je slučaj kod većine drugih prošlog veka, ali su ga za potrebe savremene žene doveli na viši nivo.

Uvek u novom izdanju i novim materijalima, osveženim trendi nijansama i razigranim uzorcima, plisirane suknje i dalje uverljivo vladaju modnim svetom i street style scenom, na kojoj svake sezone dizajneri pronalaze nove ideje kako nositi taj neodoljivi odevni komad.

S obzirom na to da je plisirana suknja vrlo svestran odevni predmet, uz malo mašte i kreativnosti možete je nositi u najrazličitijim kombinacijama, a vrlo će se dobro uklopiti u svaki stajling, bio on formalan ili ležeran.

Plisirane suknje kombinujte s jednostavnim majicama i elegantnijim modelom sandala, a odličan su izbor i patike.

Čar ovih suknji je njihova prilagodljivost – slažu se gotovo sa svim dodacima, pa se lako transformišu iz dnevnog u večernji outfit.

To je zahvalan odevni komad oko kojeg možete graditi stajling na više načina – nosite ih uz patike i sportsku majicu, cipele na petu i svilenu bluzu ili na običnu majicu, plisirana suknja dobro će se slagati u različitim modnim izrazima te je komad za kojim se poseže u onim danima kada ne znate šta obući.

Neutralna boja peska ide sa gotovo svim bojama, pa lako možete ukomponovati monohromatski look, kao i onaj sa detaljima u boji.

#moda

#suknja