AKTUELNO

Priča o porodičnoj ljubavi, zajedničkim trenucima i uspomenama koje stvaramo sa onima koje najviše volimo, u središtu je nove prolećne Fashion&Friends kampanje.

Prikazujući tri generacije koje podržavaju i inspirišu jedna drugu, ''Generations'' slavi tradiciju i pripadnost, kvalitet i neprolaznost, zajedništvo i nasleđe.

Večni klasici koje su nosile naše majke, krojimo, podešavamo i ponosno nosimo. Sestre koje uzimaju stvari jedna od druge bez pitanja. Skupljanje džeparca za baš te urbane patike koje je sin video u izlogu - zvuči poznato? Svaka porodica priča svoju modnu priču, a Fashion&Friends je deo svake od njih.

Foto: Luka Bošković i Stefan Stojanov

Nova kampanja verno oslikava duh vodećeg multibrend koncepta u regionu, koji je oduvek podsticao različitost, omogućujući svim generacijama da iskažu svoj autentični stil, kao svojevrsni izraz njihove ličnosti.

Foto: Luka Bošković i Stefan Stojanov

Zaštitna lica kampanje se savršeno dopunjuju u igri raznolikosti i emocija, prikazujući neke od ključnih komada sezone koji se mogu interpretirati na bezbroj načina – od svestranih trenč-mantila i džins jakni preko pantalona ravnog kroja do romantičnih haljina stvorenih za proleće.

Foto: Luka Bošković i Stefan Stojanov

Zemljani tonovi mešaju se sa vibrantnim nijansama tirkizne, zelene i crvene boje, akcentujući lepotu kampanje koja je snimljena u čarobnom ambijentu Belog dvora.

Ovog proleća vas pozivamo da zajedno sa onima koje najviše volite uživate u kombinovanju stilova, budete slobodni da spojite nespojivo, smelo kupite komad o kome sanjate i podelite tu vest sa najbližima.

#FASHION&FRIENDS

#kolekcija