AKTUELNO

Nijanse žute u trenu će transformisati svaku kombinaciju, zbog čega se uvek nalaze na listi omiljenih stilskih trikova popularnih trendseterki.

Unutar žute palete nalazi se upečatljiv odgovor na svaki odevni komad i modni dodatak unutar vašeg ormara.

Nakon izazovne 2020. godine, optimizam ćemo u novoj godini tražiti svugde i u svemu, pa tako i kroz boju naše garderobe. Prvi modni trend za 2021. godinu donosi savršeni modni odgovor na želju za promenom, osveženjem i vedrinom. Reč je o novoj nežnoj nijansi žute boje.

Početak nove godine fokus je stavio na neutralne boje, ali ipak u jednostavnoj paleti svoje mesto je pronašla i nežna nijansa žute boje i u trenu se izdvojila kao prvi modni trend.

Od jarke do neodoljive oker nijanse, vladavina žute boje i njenih brojnih divnih nijansi u modnom svetu traje godinama. Nakon zagasitih i tamnih tonova koje smo birali za jesenje i zimske mesece prošle godine, nova godina donosi osveženje i optimizam u prozračnoj i nežnoj žutoj boj.

Žuta boja obeležiće novu godinu u modnom svetu, ali i izvan njega. Institut boja "Pantone" već 22 godine najavljuje trendove u bojama, a za 2021. odabrali su čak dve: Ultimate Gray - neutralnu sivu te Illuminating Yellow - živopisnu žutu. Jarka nijansa žute najavila je nastavak vladavine žute boje, a modni svet odlučio se za njenu nežniju nijansu kao uvod u vladavinu žute unutar modnih trendova.

Hit nijansa sezona razbiće monotoniju crno-belih kombinacija i uneti svežinu u kombinacije sa zemljanim tonovima, navodi Avaz.ba.

Nijanse žute uvek se odlično slažu i s plavom, što će ih istaknuti kao efektan dodatak omiljenim modelima farmerki. Iako će odlično izgledati u kombinaciji sa svim bojama i većinom uzoraka koji se već nalaze u našem ormaru, nežna žuta boja najbolje će izgledati u monohromatskom izgledu u kojem ćemo je nositi od glave do pete.

#boja

#moda

#Žuta