AKTUELNO

Iz godine u godinu, kozmetički saloni nude sve veći broj usluga, a razlog je težnja da se ide u korak sa najnovijim svetskim trendovima

Veoma je važno da odaberemo kozmetički salon sa preporukom, u kome je usluga kvalitetna, a obavlja je stručno osoblje. Osim rezultata koji očekujemo da dobijemo od nekog tretmana, ili serije tretmana, na prvom mestu uvek treba da bude briga o zdravlju. Higijena mora biti na najvišem nivou, dok se instrumenti koji se koriste moraju sterilisati nakon svake upotrebe. Na taj način sprečavaju se negativne i potencijalno veoma opasne posledice po zdravlje

Foto: Pixabay.com

Kada ovoga ne bi bilo, gotovo svaki odlazak na pedikir, manikir ili neki drugi tretman koji podrazumeva korišćenje pribora i instrumenata za višekratnu upotrebu, predstavljao bi rizik. Zato, vodite računa koji salon ćete odabrati i neka vaš vodič u odabiru bude stručnost i kvalitet, a ne niska cena.

Pored toga, dobar izbor su saloni koji nude širi dijapazon usluga, jer štede i vreme i novac. Često se nađemo u situaciji kada nam je teško da izdvojimo trenutak za sebe. Stoga je veoma praktično ukoliko možemo da iskombinujemo tretmane tako da jednim odlaskom u kozmetički salon obavimo više stvari istovremeno.

Tako na primer, moderne žene zakazuju depilaciju, manikir, pedikir i tretman lica ili feniranje u istom danu i na taj način uštede dosta vremena. Povrh toga, saloni lepote svojim stalnim mušterijama često obezbeđuju posebne pogodnosti u vidu popusta na cenu ili povremenih besplatnih tretmana. Kada se pronađe uigran tim, ne treba ga menjati.

Autor: Pink.rs

#NEGA

#kozmetičar