AKTUELNO

Nisu vam potrebni skupi tretmani.

Da bi vam poprsje izgledalo čvrsto i lepo, zaista ne treba da idete na skupe opracije. Sve što treba da uradite je da redovno izvodite nekoliko direktnih vežbi, koje mogu da podignu u podizanju, pa čak i poboljšanju oblika grudi.

Vežba 1:

Stisnite ruku u pesnicu i podignite je do brade. Pritisnite bradu šakom pet sekundi, a zatim se opustite 5 sekundi. Ponoviti 2-3 puta.

Vežba 2:

Spojite ruke ispred grudi. Pritisnite ih zajedno s dovoljno snage da naprežete prsne mišiće. Obavezno držite leđa ispravljena.

Vežbe 3:

Sklekovi mogu pomoči u jačanju prsnih mišića. Ako ste im novi, počnite tako što ćete ih raditi na kolenima ili dok se odmarate uz stolicu ili sofu. Stavite ruke što dalje u bokove, a noge povucite zajedno. Kada pritiskate telo na zemlju, lagano pomerite laktove u bokove. Izvedite 3 serije od 12-15 sklekova.

Vežbe 4:

Lezite potrbuške, savijte noge u kolenima i uhvatite ih za zglobove. Ako ste početnik, zadržite ovu poziciju 20 sekundi, a zatim napravite pauzu od 10 sekundi. Ponovite ovo 3 puta.

Vežbe 5:

Stanite na pola metra od zida, ispružite ruke ispred sebe i počnite da ga pritiskate pesnicama. Osetićete kako se vežbaju vaši prsni mišići. Pritisnite 20 sekundi, a zatim se odmorite 10 sekundi. Ponovite 3 puta.

#Lepota