AKTUELNO

Priznajemo: naše zime su takve da se slojevito oblačenje ne može baš nazvati trendom za jednu sezonu - često je bukvalna neophodnost. Zato na pitanja tipa "šta nosimo sa čime" i "šta se u šta upasuje" sada donosimo definitivne odgovore u formi vodiča koji je stilski a u isto vreme i funkcionalan.

ROLKA ISPOD KOŠULJE

Ovo je kombinacija koja će uneti raznovrsnost u poslovni dress code ali vas i ugrejati u decembarskim danima. Kako se rolka ne bi providela, gornji sloj treba da bude od debljeg materijala - za inspiraciju bacite pogled na Magda Butrum lookbook u kom je košulja od kože. Možete eksperimentisati sa komadima iste boje ali različtih tekstura i dobićete vrlo zanimljive efekte senki.

PLETENI PRSLUK I KOŠULJA

On je topao poput džempera ali je praktičniji. Prsluk vam daje mogućnost raznih slojevitih kombinacija i možete ga upariti sa romantičnim haljinama, bluzama i rolkama. Nama se trenutno najviše dopada da se ugledamo na The Row - želimo da nosimo prsluk sa oversized košuljom i jaknom u snežnobeloj boji.

ROLKA ISPOD DŽEMPERA

Tanka rolka ispod zavrnutih rukava džempera su trik po kojima poznajemo Rafa Simonsa pošto ga koristi i u svojim muškim i u ženskim kolekcijama - od Calvin Klein 205w39nyc, a sad i za brend Prada. Izgleda kao najprostija stvar na svetu - rolka i džemper - ali zajedno ova dva komada izgledaju apsolutno moderno i čak futuristički, posebno ako se odlučite za kontrastne boje.

ROLKA ISPOD HALJINE

Rolka je, čini se, najbolja stvar "za uzemljenje" elegantnih komada i njihovo pretvaranje u svakodnevne. Za ovakve kombinacije nije loše da nabavite dve sigurne opcije - rolke u beloj i crnoj (kvalitetnih, ali ne i preskupih brendova) i to od tanjeg materijala i tkanja kako se ništa ne bi boralo i nabiralo ispod haljine.

BELA KOŠULJA ISPOD HALJINE

Još jedan primer kako da svečanu haljinu nosite češće. Bela košulja je čini manje elegantnom dok istovemeno celu kombinaciju automatski čini svežom i otmenom, poput biserne ogrlice.

HALJINA PREKO PANTALONA

Kombinovanje pantalona i haljine već je postalo standard ali i ovde ima novih načina da se stilizuju. Pored širokih pantalona ispod još šire haljine, u novim kolekcijama ćete naći i modele od veoma laganih materijala koji su preudobna alternativa haljinama za večernje prilike.

#Zima

#moda

#slojevito oblačenje

#trend