AKTUELNO

Mogu biti najbolji atribut ako to umete da iskoristite.

Ukoliko imate plave oči, treba da se potrudite da one budu vaša dominantna karakteristika.

Ljubičaste senke

Plave oči se “izgube” u senkama plavih i zelenih nijansi. S druge strane, ljubičaste nijanse pomažu da se plave oči naglase. Širok spektar ljubičastih senki, od ametista do kraljevske ljubičaste, možete da nanosite preko celog kapka ili samo uz liniju trepavica. Krajnji rezultat je fantastičan!

Narandžasta senka i olovka

Zvuči ludo, ali narandžasta senka će vašim plavim očima dati neverovatan sjaj. Plava i narandžasta su direktno suprotne boje tako da se dobija jak kontrast. Na linije gornjih trepavica možete da nanesete narandžastu olovku ili jednostavno na kapke nanesite senku zagasito narandžaste boje.

Neutralni smoky eye

Crni smoky eyes možda i jesu klasika, ali imaju tendenciju da zasene plave oči, ne da ih istaknu. Umesto toga, ublažite svoj izgled pomoću bogate palete neutralnih boja, kao što su smeđa, zlatna ili bledo ružičasta. Smoky eyes ne moraju uvek da budu crne, a pomenuta paleta boja će vam pomoći da stvorite dramatičan, ali veoma privlačan krajnji rezultat.

Bronzana senka i ajlajner

Ukoliko želite da isprobate odvažne metalik boje, bronzane nijanse će uravnotežiti plave tonove vaših očiju. Tokom dana nosite bronzanu senku, a za večernje varijante koristite ajlajner u pomenutoj nijansi.

#lepota i moda