AKTUELNO

Za savršen zimski stajling potrebno vam je samo ovih 6 komada.

Trendovi se konstantno menjaju, ali postoje neki komadi koji će večno biti moderni. Ako želite da i ove zime izgledate trendi, investirajte u ovih 6 komada. Sa njima svaki stajling izgleda zanimljivije, luksuznije i ženstvenije. 

Vodite računa da ova garderoba bude kvalitetna kako biste mogli da je nosite godinama. Na ove komade ne treba žaliti novac:

1. Kožne pantalone

Već nekoliko sezona su vrlo aktuelne, a modni stručnjaci kažu da će se još dugo nositi. Kada kupujete ovaj komad, budite sigurne da vam dobro stoje. Najbolje bi bilo da birate one sa dubokim strukom i malo širim nogavicama. Ovakav kroj gotovo svima stoji kao saliven.

2. Bunda od veštačkog krzna

Foto: Pixabay.com

Ovaj komad definitivno svakom stajlingu daje dozu luksuza, a ujedno će vas i ugrejati. 

3. Bajkerke

Trenutno najpopularniji model obuće mora da se nađe u vašem cipelarniku. Za početak izaberite par u crnoj boji kako biste mogli najlakše da ih kombinujete. Odlična stvar kod ovih čizama je što se mogu nositi u najrazličitijim prilikama i uklapaju se u najrazličitije stilove. Odlično izgledaju sa farmerkama, ali i sa haljinma. Definitvo su obuća koja daje velike mogućnosti za kombinovanje.

4. Helanke

Prate liniju tela, ističu obline i u njima ćete bez puno truda izgledati odlično. 

5. Džemper haljina

Udoban, topao i trendi komad koji će zauvek biti broj jedan kada je zimski stil u pitanju.

6. Zanimljiva torba

Ništa ne može da upotpuni stajling i da mu da zanimljiv pečat kao dobra torba. Uvek birajte one u jarkim bojama, kako biste "razbili" monotoniju zimskih dana. 

#Zima

#moda

#trend