AKTUELNO

Približavanje zimske sezone donosi sa sobom pregršt novih trendova.

Odbacujemo lagano tople i pastelne jesenje boje i tražimo neke svečanije, intenzivnije i upečatljivije. Boje lakova za nokte takođe su podložne sezonskim promenama. I dok ste mesecima unazad čeznuli za blistavim zimskim tonovima, oni konačno stupaju na scenu. Ako ove zime svojim noktima želite da podarite odvažan izgled, ovo je put koji treba da sledite, i ne zaboravite – metalni odsjaji su obavezni!

Predstavljamo vam zanosne boje lakova za nokte koje morate isprobati ove zime:

LAGANA ZLATNA FORMULA

Zlato je u trendu ove zime drage dame, zato ne propustite priliku da svojim noktima podarite malo glamura i sjaja. Lagana, svetla nijansa zlatne boje apsolutni je hit, pri čemu deluje dovoljno elegantno i suptilno za svakodnevno nošenje.

Foto: Unsplash.com

BOJA VOLOVSKE KRVI

Ova intenzivna boja na samom je vrhu liste najtraženijih ove sezne. Ako volite da ostavljate dramatičan utisak i ako vas ne plaši mala doza dodatnog seksipila, ovo je boja koju ne bi trebalo da propustite. Šarmantna i odvažna u isto vreme.

METALIK SIVA

Možete pokušavati koliko god želite, ali kada nastupi zima sivim tonovima ne možete da pobegnete. Kada je reč o nijansi sive boje lakova za nokte u centru pažnje ove zime je metalik boja. Hladna, odvažna i vrlo graciozna kao stvorena za žurke bez prestanka.

Foto: Unsplash.com

BOJA ŠLJIVE

Boja koja pravi savršen prelaz sa jeseni na zimu – boja šljive. Bez obzira da volite njemu čistu varijantu ili onu sa metalnom teksturom, ovaj boja vas neće izneveriti, šta god da odaberete da obučete. Ona u sebi nosi pravu količinu glam efekta koja vam je potrebna.

METALIK ZELENA

Zelena je boja koju treba iskreno voleti da biste je uvrstili u paletu vaših lakova za nokte. Ali kada se jednom zaljubite u metalik zelenu, ništa vam neće biti dovoljno dobro u poređenju sa njom. Istinska praznična boja, kao stvorena za nezaboravan provod.

#Nokti

#Zima

#trend