AKTUELNO

Slobodno možemo reći da je Dugi Bob iliti Lob najpopularnija ženska frizura svih vremena.

Dovoljno prefinjena i ležerna u isto vreme, savršena je za gotovo svaki oblik lica, i prati uredno sve modne stilove. Postavlja se pitanje – kako nositi ovu frizuru u 2020. godini i izbeći pri tom staromodan izgled?

Trenutno najmodernija varijanta Dugog Boga je ona razbarušena inspirisana 70 – tim godinama. Ova frizura je kao melem za oči jer deluje tako opušteno i privlačno, laskajući ženskoj pojavi u svakom trenutku. Svakako pri pravljenu ove frizure možete odabrati i talase, u blagom obimu kako bi kosi podarili malo veću dozu teksture.

Foto: Burts

Međutim ako imate sasvim ravnu kosu, zaboravite na talase i prepustite se njenoj prirodnoj lepoti. Ove godine prirodnost je na prvom mestu, a upravo Dugi Bob je frizura koja vam omogućava da zagrlite svoju jedinstvenost i prirodnu lepotu. Frizura ovog stila prelepo izgleda u kombinaciji sa Balayage pramenovima, kao i uz detalje poput – šiški u obliku zavesa. Ombre varijanta bojenja kose je kao stvorena za ravnu kosu.

Akcenat je na manje – više prirodnim nijansama, što znači da neke netradicionalne boje poput jarko crvenih, ljubičastih i plavih varijanti nisu naročito popularne. Moderan Lob je priča o klasičnoj lepoti i eleganciji.

#Frizura